totaalrenovatie RIVA

Totaalrenovatie RIVA

Een vervallen rijwoning in Borgerhout werd grondig verbouwd tot een woning met een magazijn of werkplaats. De structuur werd uitgevoerd in zichtbeton, de wanden gekaleid. Op een eenvoudige manier zijn de ruimten ingedeeld rond een centrale trap. De badkamer en het kookeiland werden afgewerkt met hoogwaardig, duurzaam en milieuvriendelijk Stuc Deco. Het laat makkelijk toe bepaalde kleurnuances te creëren zoals bij een tadelakt. Het uitzicht kan variëren van een ruwe, genuanceerde Stuc tot een egale, glanzende tadelakt look.

uitvoering
architect
fotografie

VAST
cuypers & Q
Evenbeeld

totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
totaalrenovatie RIVA
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met het cookie & privacybeleid en de algemene voorwaarden.