over ons

Sinds 2009 zijn we gepassioneerd bezig met alles wat bij een renovatie komt kijken. Dit vanaf de bouwplannen tot het inrichten van de woning.

Sinds 2020 bundelen we al onze projecten onder de naam VAST. Met VAST willen we een breed platform aanbieden voor het verwezenlijken van uw droomproject. In samenspraak met de klant creëren we op een efficiënte en creatieve manier een gepast ontwerp en verzorgen we de uitvoering ervan.

bouwplannen

VAST produceert hiernaast ook objecten voor uw interieur. We produceren op kleine schaal en werken voornamelijk op bestelling. Dit vanuit ecologisch standpunt, maar ook om steevast verbeteringen door te kunnen voeren en om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Om een warm en huiselijk gevoel te kunnen creëren, staat personalisatie en maatwerk voor ons centraal. Onze producten worden ontworpen en 100% handgemaakt in Antwerpen.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met het cookie & privacybeleid en de algemene voorwaarden.