terras renovatie TAFR

Na een grondige renovatie vroeg ook de tuin om extra aandacht.

Om de connectie tussen binnen en buiten te versterken werd er een gepolierde beton voorzien gelijk aan het binnenniveau. Hierdoor lopen de ruimtes naadloos over in elkaar.

Verderop werd er een organisch eetplekje gecreëerd in het midden van de tuin met als ondergrond castle grind. De ronde vorm maakt het gezellig en cosy.

Ook werd er een zwevende bank en een opbergruimte gemonteerd. Deze zijn beide uit duurzaam lariks hout vervaardigd.

uitvoering
architect
ontwerp bank & kast

VAST
Otsoe Verdonck
VAST

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met het cookie & privacybeleid en de algemene voorwaarden.